خرما هزاران سال است که جزء اصلی رژیم غذایی انسان بوده است، به طوری که برخی از مورخان آن را قدیمی ترین میوه کشت شده می دانند.
علم فواید متعدد خرما مجلسی را برای بدن تایید می کند، زیرا یکی از میوه های معروف با ارزش غذایی بالا است.
در جهان عرب رواج دارد و در گذشته در زندگی روزمره به آن تکیه می کردند.
بر اساس مزایای خرما، این بازی تاریخ در بسیاری از امپراتوری ها و ادیان باستانی بسیار مهم است.
در بسیاری از مناطق گرمسیری جهان رشد می کند و در سال های اخیر بسیار محبوب شده است.
خرما به دلیل داشتن تعداد زیادی ویتامین و عناصر ضروری برای سلامتی، غذای ایده آلی محسوب می شود و همین امر محبوبیت و استفاده گسترده آن را تقریباً روزانه توضیح می دهد.
از آنجایی که خرما منبعی غنی از فیبرهای محلول و نامحلول در رژیم غذایی است، قطعا در ارتقای سلامت و عملکرد دستگاه گوارش و پیشگیری از برخی اختلالات روده تاثیرگذار خواهد بود.
خرما حاوی قندهای طبیعی ساده ای است که به راحتی هضم و جذب می شوند، مانند: فروکتوز، فروکتوز و فروکتوز، که برای کاهش سطح قند خون و تامین انرژی بدن به روشی آسان کار می کنند.
خرما ممکن است یکی از بهترین گزینه های غذایی در لیست گزینه های رژیم غذایی سالم باشد که افزایش وزن را هدف قرار داده و نیاز به دریافت کالری بالایی دارد.
این به دلیل محتوای بالای کربوهیدرات و کالری، علاوه بر پروتئین، ویتامین ها و مواد معدنی ضروری است.یک کیلوگرم خرما تقریباً 3000 کالری برای بدن تامین می کند.
بسیاری از رژیم های غذایی برای کاهش وزن متکی به گنجاندن خرما در رژیم غذایی خود هستند، زیرا مشخص شد که قند خون پایین باعث تحریک گرسنگی می شود و با خوردن خرماهای غنی از قندهای ساده، احساس سیری و سیری تحریک می شود و در نتیجه از خوردن بیشتر خودداری می کنند.