گردو علیرغم اینکه کاملاً کالری دارد، دارای مقدار زیادی ویتامین، مواد معدنی و پروتئین مفید است. ارزش آن را دارد که از آنها یک میان وعده ترد درست کنید یک مشت آجیل در روز برای حمایت از عملکرد مغز، قلب و سیستم عصبی کافی است. خوردن گردو چه فواید دیگری دارد؟
خواص گردو برای سلامتی:
- به لطف محتوای آنتی اکسیدان ها ، آنها از کار قلب و سیستم گردش خون حمایت می کنند.
- آنتی اکسیدان ها همچنین اثر ضد سرطانی دارند،
- آنها سطح ALA را در خون افزایش می دهند و به لطف آن سطح کلسترول را تنظیم می کنند.
- آجیل منبع پتاسیم، منیزیم ، یعنی عناصری هستند که از عملکرد سیستم عصبی و مغز حمایت می کنند.
- منیزیم همچنین خستگی را از بین می برد،
- سرشار بودن از ویتامین ها باعث می شود آجیل تاثیر مثبتی بر پوست داشته باشد و ظاهر جوان خود را برای مدت طولانی تری حفظ کند.
حاوی اسید فولیک و ویتامین E است، به همین دلیل برای زنان باردار و زنانی که قصد باردار شدن دارند توصیه می شود.
گردو چالوس پوست مشخصی دارد که طعم تلخی دارد. بسیاری از مردم فکر می کنند که همیشه باید حذف شود. اما آیا لازم است؟ خوب، نه، آجیل را می توان با پوست خورد ، زیرا حاوی بیشتر آنتی اکسیدان ها است.
بهتر است آنها را در پوسته نگهداری کنید. با این حال، آجیل تازه باید کمی خشک شود، به عنوان مثال در یک سبد حصیری در یک مکان گرم و خشک قرار داده شود.
گردو منبع عالی بسیاری از مواد مغذی لازم برای عملکرد صحیح بدن است. آنها را هر روز بخورید تا ایمنی خود را افزایش دهید، از عملکرد مغز، قلب و سیستم عصبی حمایت کنید.
دریابید که گردو چه خواصی دارد، چه مقدار کالری دارد و چگونه آن را خشک و نگهداری کنید. شما را به خواندن دعوت می کنیم!