شیره انگور سفید بخورید تا کرونا نگیرید

این محصول دارای رنگ قرمز تیره شدید با هایلایت بنفش است که بسیار نزدیک به رنگ طبیعی آب انگور تازه است.

شیره انگور سفید سرشاز از ویتامین است که برای بدن بسیار مفید است.

یک لذیذ طعم طعم آن را با کمی ترشی و رایحه توت برجسته با لهجه های تند ایزابلا مجذوب خود می کند.

این شربت برای تهیه کوکتل های الکلی و غیر الکلی، قهوه، چای، میلک شیک، دسر، مارمالاد، پودینگ و سایر غذاهای شیرین عالی است.

از شربت می توان برای تهیه سس های شیرین برای گوشت یا به عنوان پرکننده نان ها و کلوچه ها و انواع شیرینی ها استفاده کرد.

شربت انگور خانگی انگور یک محصول مفید با خواص مقوی و ترمیم کننده است.

میوه های آن سرشار از فیبر، ویتامین B، اسید اسکوربیک، عناصر مختلف میکرو و ماکرو و اسیدهای آلی است.

شربت انگور برای مغز استخوان و خون سازی مفید است – اثر محرکی دارد. همچنین باعث تسکین بیماری های سیستم قلبی عروقی، تنفسی و گوارشی می شود.

شربت میوه انگور چه شکلی است شربت انگور با کیفیت بالا که برای زمستان دم می شود، ظاهری مایع شفاف و بدون رسوب دارد.

بسته به نوع مورد استفاده، طعم آن شیرین یا ترش و شیرین خواهد بود.

رنگ آبغوره و شربت باید مطابقت داشته باشد. محصول نهایی عطر انگور را به دست می آورد.

میانگین کالری شربت انگور 256 کیلو کالری در هر 100 گرم محصول است.

به طور کلی ارزش غذایی محصول بر اساس میزان قند و مواد معطر و رنگ دهنده تعیین می شود. از هر نوع انگور می توانید شربت درست کنید.

شیره

یک نوشیدنی سبک از مسقط، شاردونه، رکاتسیتلی به دست می آید.

میوه را بشویید و خشک کنید. مواد خام و شاخه های پوسیده را بردارید.

انگورهای پخته شده را در ظرف نچسب بریزید و آب بریزید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و درب آن را ببندید.

به صورت دوره ای محتویات را هم بزنید؛ به محض اینکه توت ها آب را شروع کردند و توده به جوش آمد، باید به مدت 10 دقیقه جوشانده شود.

محصول نیمه تمام را خنک کنید و روی یک الک مشبک خوب دور بریزید.

گاز ضخیم را از طریق گاز فشار دهید (اگر مواد شفاف را از وسط تا کنید، مایع تا حد امکان شفاف می شود).

جوشانده را با شکر شیرین کرده و در یک قابلمه استیل بریزید. توده را روی حرارت متوسط ​​به جوش آورده و به مدت 15 تا 20 دقیقه بجوشانید.

ضخامت محصول به زمان پخت بستگی دارد. اگر به یک قوام غلیظ نیاز دارید، غذا را طولانی تر بپزید.

شیشه های شیشه ای و درب های درزدار را استریل کنید و در هوا خشک کنید. دسر داغ را در شیشه ها بریزید، حلقه کنید و زیر و رو کنید.

صبر کنید تا محل نگهداری خنک شود و بعد از یک روز ظروف را به جای خنک منتقل کنید.