زمان استفاده از گیاهان خشک

زمان استفاده از گیاهان خشک
قاعده کلی این است که اگر بیش از چند دقیقه غذا را روی اجاق می‌پزید، بهتر است از سبزی‌های خشک استفاده کنید.

در حالی که می‌توانید از گیاهان تازه استفاده کنید، پس از پختن آنها به مدت 10 دقیقه یا بیشتر، روغن‌های طبیعی که طعم تازه‌ای به گیاهان می‌دهند آزاد می‌شوند.

این بدان معنی است که حتی اگر از گیاهان تازه استفاده شود، تأثیر مشابه سبزی خشک خانگی  گیاهان خشک را خواهند داشت.

در دستور العمل های اجاق گاز، گیاهان خشک به طور کلی یکسان یا بهتر از گیاهان تازه عمل می کنند. به علاوه، شما حتی ممکن است مقداری پول پس انداز کنید!

هنگام اضافه کردن گیاهان خشک به غذای اجاق گاز، بهتر است آنها را در سبزی خشک ریحان طول پخت به دستور غذا اضافه کنید.

انجام این کار باعث می شود تا طعم آنها به کل وعده غذایی القا شود.

اگر گیاهان خشک را بعداً در فرآیند پخت اضافه کنید، طعم آنها چندان سبزی خشک شنبلیله قوی نخواهد بود.

هنگام انتخاب گیاهان برای خرید خشک، شایان ذکر است که برخی از گیاهان خشک شده طعم خود را بهتر از سایرین حفظ می کنند.

تعدادی از گیاهان خشک مورد علاقه ما عبارتند از:

مرزنجوش
پونه کوهی
آویشن
رزماری
برگ بو
برگ کاری
دانه رازیانه
هنگامی که در دمای اتاق، در مکانی سبزی مرزه خشک خشک و تاریک نگهداری می شود.

گیاهان خشک برای مدت طولانی نگهداری می شوند.

با این حال، آنها تاریخ انقضا دارند.

با گذشت زمان گیاهان خشک شده قدرت خود را از دست می دهند و باید ظرف یک سال پس از خرید استفاده شوند.

  • منابع:
    1. Dried vs. Fresh Herbs: Which Is Better?
  • تبلیغات: 
    1. ۲۳ پیشنهاد افراد ثروتمند جهان برای پولدار شدن
    2. استفاده از محافظ چشم در هنگام استفاده از پمپ هواکش
    3. با این کالاها از هر انگشتتان پول می ریزد!
    4. کمپوت آلبالو پیوندی گیلاسی صنعتی